vrijdag 5 juli 2013

Eindelijk zomervakantie!

Eindelijk is het dan zover.. Zomervakantie! Het lijkt er ook op dat het weer
ook heeft ontdekt dat het zomervakantie is, dus dat is een fijn begin van de komende weken!

Achter de schermen van onze Sprookjesboom zijn we er best aan toe. Maar voordat we van onze rust kunnen gaan genieten staat er morgen voor onze dametjes nog een dubbel kinderfeestje op het programma, moet 1 van onze dames nog ff laten zien dat ze ook met kleren aan kan zwemmen en is er nog veel weg te strijken en te poetsen. Even een paar daagjes er tussen uit ( al is het maar kort)zal ons vast goed doen.

We zullen ons niet vervelen hoor deze vakantie: twee keer per week zal de wekker gaan omdat onze middelste 's ochtends
al om 9.00 uur aanwezig moet zijn bij haar tuintje, ook staan er zwemlessen ingepland en ook moeten de binnenkanten van de ramen aan de binnenkant boven eindelijk geverfd worden. En dan staat de vakantie nog bomvol met verjaardagen en hebben we een bezoekje aan schatten van mensen beloofd in Duitsland.

Voor dat het natuurlijk zover is zijn we natuurlijk weer gezellig druk geweest en moest het schooljaar goed afgesloten worden door het jaarlijkse eindfeest. Dit jaar was het thema Piraten. Het was als vanouds weer supergezellie en lekker druk. Zo was er nog de verjaardag van de juffen en meesters en had onze middelste nog een afscheidspicknick ter ere van een verhuizend klasgenootje.


Deze bekers in handig jasje maakte ik voor de juffen.... De link werd getipt op Facebook en de link voor de beschrijving vind je op de site van Boekenvoordeel of op Youtube ( van mok tot naaicaddy)



Deze traktatie maakte ik voor de picknick. De kids hebben er heerlijk gesmuld van de Cakefrietjes met Mayo ( slagroom)


Supergezellig hoor dat eindfeest!


Ook hebben we dit laatste momentje nog even aangegrepen om de juffen te verwennen... Ik maakte een kleinigheid voor ze en de meiden schreven ereen lief kaartje bij die we achter de chocolaatjes verstopten.


Tussen alle bezigheden door maakte ik voor de dochter van vrienden van ons nog deze traktatie. Ze wordt 10 in de zomervakantie en mocht gister al trakteren. Haar lievelingsdier de reuzenpanda en lievelingskleur turqoise mochten niet ontbreken.

Jullie herkennen het vast die laatste weken voor de zomervakantie lijken nog sneller te gaan als alle andere weken.(net of alles ff in die weken gepropt moeten worden)
Voor sommigen van jullie zal dat nog beginnen,jullie moeten nog twee weekjes door de zure appel heen bijten, maar ook dan telt voor jullie dat je van een welverdiende vakantie kunt genieten. Ik wens iedereen een mooie,gezellige en creatieve vakantie toe!