vrijdag 23 mei 2014

De kinderverjaardagen weer voorbij...

Wat ben ik er toch altijd druk mee... En dan blijven de leuke dingen zoals bloggen liggen.
Niet dat ik het organiseren van de kinderfeestjes en verjaardagen niet leuk vind, maar het kost wel heel veel tijd.
Vooral nu we het financieel niet breed hebben, ben ik aangewezen op mijn eigen creativiteit. Maar ook dat gaat niet altijd
vanzelf. Je herkent het vast, je hoofd is vol met zorgen en denken waardoor je creatieve ik je in de steek laat.Gelukkig kun je
op het internet ook wat inspiratie opdoen. Vorig jaar hadden we al schelpen gezocht, omdat de dame al wist wat voor een thema ze wilde.

Dus hebben we babyvoedingspotjes beplakt met scheermesjes en gedecoreerd met lint en een knoop. Hierin stonden de rietjes, vorkjes en de zeewierpepsels.
Een leuk woensdagmiddag werkje vonden onze dames het schilderen van de schelpen in allerlei bijpassende kleuren. De schelpen kwamen weer overal terug.

Toch denk ik dat onze jongste wel een geweldige "Lalaloopsy Zeemeermin"verjaardag heeft gehad, 7 mei werd ze al weer 9!




















En 10 mei vierde ze haar kinderfeest.Ondanks het regenachtige weer, was dit ook weer een superfeest.Ook doordat ik van die superhulpjes had! ( mijn man en onze oudste dochter)
Geloof dat de dametjes flink hebben genoten en de tijd was ook weer zo om!Zie hieronder wat we zo al hebben gedaan. Tussendoor zijn er ook buitenspelletjes gedaan, zoals Haai heb je honger? En tentakel-tikkertje. Een van de leukste dingen vonden de dames denk ik het bekogelen van de gemene piraat met waterballonnen ( zie laatste foto)

































Inmiddels zijn de thema's voor volgend jaar ook alweer bekend! Ja ik weet het... het is ernstig! Maar goed,zo kan ik wel rustig gaan ontwerpen, en mocht ik eens wat tegenkomen,dan kan ik het meenemen.

Leuk dat je weer even langskwam om mijn blog te lezen en tot de volgende keer!