zaterdag 5 november 2011

Verwend en Tilda Autumn Angel Swap

Het was een tijdje stil aan deze kant, dat komt omdat ik geveld werd door een virale infectie die resulteerde in een longontsteking... Inmiddels ben ik aan de beterende hand, maar fit ben ik nog niet echt... Alles kost me zoveel energie! In deze periode van 3 weken platliggen, was ik ook nog jarig... Dit hebben we niet gevierd, maar toch ben ik reuze verwend... Van mijn man,ouders,schoonmoeder en broer en schoonzus kreeg ik een lockmachine! En gisteren kregen we theevisite van een vriendin en die verraste me met dit prachtige boek!

En zoals jullie misschien wel weten ben ik beheerder van een Tildahyve. Hier had ik voordat ik ziek werd, een Autumn Angel Swap georganiseerd. Gisteren moesten alle pakketjes bij de swapmaatjes binnen zijn en die van mij kwam donderdagmiddag met de post..Dat is toch altijd reuzespannend en toen ik het pakketje opende was ik zo superblij en verrast! Er zat ook een superlief kaartje bij van Eva... Ze hoopte dat haar pakketje me wat opbeurde en hielp bij het opknappen... Nou mijn dag werd er idd. een stuk zonniger van! Alles heeft een prachtig plekje gekregen, de Engel naast de tv zodat ik haar lekker vaak kan bewonderen... Steeds steelt ze even mijn aandacht!Omdat ik niet wilde dat mijn swapmaatje haar pakketje niet op tijd zou krijgen omdat ik ziek was,heb ik alle zeilen bijgezet om toch ook haar te kunnen verrassen met mijn pakketje... Dit kostte me veel energie en het ging me niet zo makkelijk af als normaal, maar ik was zo voldaan toen het af was en ik wist dat ik niemand hoefde teleur te stellen dat dit al het andere deed vergeten...
Hieronder zie je mijn bijdrage aan de swap.

1 opmerking:

 1. Hay lieve meis,

  Ach wat zul jij je ziek hebben gevoeld.
  Gelukkig gaat het weer iets beter met je...
  En wat heerlijk dat je zo verwend bent meis, een lockmachine super!!

  En dan die mooie Swaps...geweldig..

  Wat jammer dat je nergens kunt reageren...dat is echt heel erg vervelend...ik heb pas wel een berichtje van je ontvangen..

  En ik zie een poedel die ik eens gemaakt heb zo lekker op je zijbalkje zitten...wauw wat leuk..en lief...dank je!

  Liefs...Marijke


  We

  BeantwoordenVerwijderen