zondag 26 februari 2012

Vintage Valentines Birthdayparty

14 Februari was onze oudste dochter jarig. 12 is ze al geworden!
Een hele leeftijd al, na de zomervakantie gaat ze naar het voorgezet onderwijs.
Dat is ook de reden dat ze dit jaar voor haar hele klas een feest mag gaan geven. Het thema is al bekend en ook zijn de "Save the Date" kaartjes al uitgedeeld, maar meer later hierover... Dit is ook dan weer de (hoofd) reden dat ze een "gewone" verjaardag zou krijgen... (en omdat er hier van alles gaande is,ik geen tijd had en eigenlijk geen zin had om twee thema's te doen.)
Maar dochterlief baalde enorm, was zelfs een beetje sipjes omdat ze toch altijd een leuke verjaardag had en nu zou ze een saaie krijgen! ( Wat is er mis met gewoon gezellig visite te krijgen, gewone slingers, gewone taart etc. etc.?) Twee weekjes voor haar verjaardag kon ik het toch niet meer aanzien en ben ik toch in het geniep bezig gegaan om haar verjaardag toch nog een keer speciaal te vieren... Ze wist hier niets van en de verrassing was dan ook erg groot!
Waar je ook keek in de woonkamer, er waren harten, aan het plafond, op het raam, alles was gehuld in de kleuren: rood, roze en oranje ( en een vleugje wit)
Hieronder de foto's....
Op zoek naar Valentijns ideetjes kwam ik erg leuk blogjes tegen met gratis downloads etc...
http://www.freeprettythingsforyou.com/category/freebie-images/
http://www.ellinee.com/fabulous-freebies/

Een simpele maar wel gezellige uitnodiging...

Allemaal lekkers...

Traktatie voor de leraren...

Voor de klas...

Voor in de koffiekamer...

Close up-je... ( roos heb ik gedownload van de Ellinée blog)

De koffie/thee en drankentafel ( normaal is dit mijn hobbytafel..)

Zelf had ik geen tijd en geen energie meer om ook nog een taart te maken, maar een vriendin van mij was zo lief om deze superlekkere taart te maken voor onze dame... bofkont of niet?

3 opmerkingen:

  1. Wauw.... wat ziet het er allemaal geweldig uit!!! Ik ga er zeker wat ideetjes van 'namaken' denk ik!! Je hebt het ook helemaal gedaan zoals ik het ook wil, dus mocht je later zoiets hebben van 'he, dat ken ik!' dan weet je dat... haha! Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit zijn de foto's van het valentijnsfeest... Van het Hawaii feest komen nog....Maar wel leuk om te lezen dat je dit feest ook leuk vind... Lukt het nog met de voorbereidingen? Liefs, Rosalie

      Verwijderen