vrijdag 25 januari 2013

Uiltjes feest

Lieve volgers, Wat hebben jullie lang moeten wachten op een blogje van mij.... Mijn excuses! Inmiddels eindelijk in wat rustiger vaarwater beland,al weet je bij ons nooit voor hoe lang. Maar wel tijd om even een bericht te plaatsen. Het is ook niet zo dat ik hier totaal niet ben geweest, want ik heb echt regelmatig jullie blogjes bewonderd. Dat is mijn ontspanning en uitje naar een andere wereld... Er is natuurlijk ook een feestelijke aangelegenheid geweest waardoor ik vond dat het hoog tijd werd om een blogje te posten. Onze middelste dochter is nl. 20 januari 9 jaar geworden! Dit keer was het thema Uiltjes... Woonden we maar in de USA of UK, daar vind je de leuktste feestartikelen in welk thema dan ook. Hier is dat wat lastiger. Tuurlijk zijn er wel webwinkels die erg mooie dingen verkopen, zoals bijv. Sistersinwonderland.nl Maar dit keer kon ik bijna niets vinden in het thema Uil... Dus veel inspiratie op het web opgedaan en moest ik zelf maar aan het ontwerpen. Ik denk dat het me gelukt is, onze dochter was iig. heel erg blij met alles. En dat is eigenlijk wat telt, niet? Toch blijf ik altijd nieuwsgierig naar wat jullie er van vinden, schroom dus niet om een reactie te plaatsen! Tot de volgende keer!

Dit zijn de uitnodigingen voor het kinderfeest en mijn eigen ontwerp...
Helaas heb ik de foto van de andere uitnodiging voor haar verjaardag nog niet op de pc staan.
Uiltjes gemaakt van Zoenen en fondant. Zijn ze niet superschattig?
Deze free printables vond ik hier :
Deze kregen de kids mee naar huis...De kindertafel.... De boompjes hebben mijn man en ik samen gemaakt, het plaatje komt ergens van het web.


Dit zijn de traktaties voor de kinderen in haar klas. Ook eigen ontwerp...Veel geknipt en geplakt dit keer, deze uiltjes waren voor de leerkrachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten