vrijdag 25 januari 2013

Uiltjes kinderfeest!

Uilenverjaardag? Daar hoort natuurlijk ook een uilen kinderfeest bij. ( zo plaats ik maanden geen blogjes en vandaag maar zo twee! :) ) Megan haar kinderfeestje was afgelopen woensdagmiddag, helaas waren er een aantal kids ziek, maar dat mocht de pret niet drukken! Het was een geslaagd feest, met dank ook aan mijn superhulp ... ( mijn man!)
Klaar voor het feestje! De hoedjes, zoals ook de schortjes en de vliegers ( zie volgende foto's) bestelde ik bij LobbesHier slaag je altijd en voor leuke prijzen. De roze hoedjes toverde ik zelf om in uiltjes.

Deze schortjes heb ik opgeleukt met uiltjesapplicaties van de Action... die lagen al een half jaar te wachten op dit feestelijke moment!
Deze mandjes vond ik nog op de valreep ( dag van het feestje) bij de Blokker. Een koopje al zeg ik het zelf! Eerst waren ze al niet duur 0,78 ct. en nu mocht ik ze meenemen voor slechts de helft! Wat een bof! Ik kocht leuke pennen voor bijna niets bij de Wibra en ook de kladblokjes komen daar weg. Ik ontworp nog even een voorkantje met naam en plakte deze hierop. Deze blokjes en pennen kwamen goed van pas bij de Wijze Weetjes Quiz.


Bovenstaande tasjes komen bij de Action weg. Opgeleukt met het zelfde uiltje,die ook weer terugkomt op de kladblokjes en de vliegers...Van gele "Roze" koeken en fondant maakten de dames uiltjes om thuis lekker op te smullen.Ook al lag er sneeuw, dat weerhield ons niet op een Pinata op te hangen! Hierbij kwamen de mandjes ( die gevuld waren met de blocnotes en pennen) weer mooi van pas! Iedereen had een mooi gevuld mandje!Grabbelen maar!


Allemaal trots op hun vlieger! Nu nog wat beter weer en dan kunnen we de vliegers uitproberen!

Goed gevulde tasjes gingen mee naar huis, nadat we nog gezellig frietjes met wat lekkers na hadden gegeten. Dames wij vonden het weer supergezellig!

2 opmerkingen:

 1. Tjeetje wat een geweldig uilen feestje
  is dit geworden.
  Zo heerlijk creatief...en wat ziet alles
  er super goed verzorgd uit..!

  Liefs,
  Marijke
  www.marijkevanooijen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat jij toch altijd op mijn blogjes reageert...Ga blozen vanje complimentjes!

   Helaas heb ik de laatste tijd wat problemen met mijn blog en komen de foto's niet meer mooi onder elkaar...

   Ik las net je blog pas over het inspireren/copieren en lieve Marijke, ik vind je een dapper mens! En je hebt het volste recht om voor je creaties op te komen.Ik geniet er nog steeds intens van! Ik zag al vele reacties op je blog en alles lijkt al gezegd, dus voor mij hier verder niet echt nodig. Ik hoop alleen dat het geen weerslag op je creaties zal hebben, maar zo te zien aan je nieuwste schepseltjes is dat geheel niet het geval... wat zijn ze weer snoepig!

   Liefs, Rosalie

   Verwijderen