woensdag 29 januari 2014

Cowgirl Kinderfeest


Vorige week woensdagmiddag was het kinderfeestje voor de vriendinnen van onze 10 jarige dame. Natuurlijk was het thema het zelfde als van de gewone verjaardag.


Alles staat klaar voor de gasten, dochterlief heeft er erg veel zin in!


De fotohoek, waar we allemaal een voor een op de foto gaan maar waar we ook erg grappige groepsfoto's hebben gemaakt!


Ook staan de goodybags al klaar.


Deze boefjes worden gezocht!



Voor ons eigen maaltje zorgen zoals echte stoere cowgirls dat doen!


Ze mochten kiezen wat ze in het broodje wilden, een warm worstje of stroop.


Toen was het tijd om wat te knutselen en even weer wat warm te worden... Hierboven het resultaat!


Daarna studeerden we een linedance in voor de ouders. Bij het ophalen hebben de meiden dit nog een keer gedaan voor alle papa's en mama's en die vonden het super!

En zoals in het wilde westen moest er natuurlijk ook nog lasso geworpen worden.Lijkt dit je ook leuk voor een feestje? een werkbank of in ons geval een fruitkist, een stuk touw, een hoepel en een stokpaard zijn de ingredienten voor dit spel. Knoop de hoepel aan het touw en zet het stokpaard in de kist of werkbank. Dat is alles! Zo simpel maar o zo leuk!


Ook hoefijzer werpen mocht niet ontbreken! Dit spel hebben we zelf gemaakt, het enige wat je nodig bent is vilt, kiezeltjes, een stok en plank en wat verf. Onze dochter heeft zelf de vlek uitgezaagd en samen met papa de stok gemonteerd. Ook het schilderwerk is van haar hand. Ik naaide zelf wat hoefijzers van vilt en vulde ze met wat kiezeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten